Versnipperen

Wilt u een te hoog geworden boom of een alles aan het zicht ontrekkende heg laten verwijderen?

Loon- en Grondverzetbedrijf Altena is u graag van dienst. Wij versnipperen bomen en tuinafval door middel van een kraaninvoer-versnipperaar, of het nu gaat om het zagen en versnipperen van struikgewas of van een complete boom. Wij kunnen takken tot wel 30 centimeter dik versnipperen. Onze medewerkers doen het zaagwerk en kunnen de in stukken gezaagde boom, takken of ander tuinafval versnipperen of afvoeren naar een duurzame verwerker van groenafval.

De snippers worden duurzaam aangewend voor het produceren van groene energie of kunnen gebruikt worden als grondverbeteraar, of verwerkt worden in borders en tuinpaden. Bij grotere hoeveelheden hout kan het versnipperen zeer interessant zijn, omdat de opbrengst van de snippers in bepaalde gevallen kostendekkend kan zijn.

Voordelen

  • In korte tijd een complete boom gerooid
  • Vakkundige en veilige werkwijze
  • Snel en effectief van uw tuinafval af

Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit is een belangrijk punt bij het werken met een versnipperaar. Nog elk jaar gebeuren er ongelukken met versnipperaars. Door onze ruime ervaring en VCA-certificering bent u ervan verzekerd, dat wij uw opdracht goed en veilig uitvoeren.